Om de groei en verdere transformatie van N+P verder te vorm te geven zijn we op zoek naar een

HSEQ Coördinator

 • Kunststof Sorteer installatie (KSI) in Rotterdam
 • Fulltime baan in dagdiensten
 • Goede voorwaarden via het CAO beroepsgoederenvervoer

 

Social Ads - Trend Report 2

Ben jij een daadkrachtige, communicatief sterke, milieu- en veiligheidsspecialist? Zie jij jezelf als verbindende schakel tussen beleid en uitvoering? Wil je jouw kennis graag inzetten bij een bedrijf dat midden in de circulaire economie staat? Lees dan gauw verder want N+P Rotterdam is op zoek naar een Health Safety Environment Quality (HSEQ) Coördinator!

Wat ga je doen

Jij bent als HSEQ Coördinator verantwoordelijk voor het beheer en uitvoering van het veiligheidsbeheerssysteem bij N+P Rotterdam. Vanuit jouw overtuiging dat de gestelde doelen haalbaar en grote toegevoegde waarde hebben voor de organisatie, coach je collega’s en rapporteer je de voortgang en resultaten aan het management. Indien nodig, met aanbevelingen en concrete verbeterplannen. Kortom, je kan zowel beleidsmatig als operationeel uit de voeten. Denk hierbij in het concreet aan de volgende werkzaamheden:

 • Ondersteunend zijn aan de continue verbetering van de HSEQ prestaties en projecten zoals reductie of eliminatie van ongevallen, verbeteren van veiligheidsbewustzijn, minimaliseren van risico's voor het bedrijf, haar medewerkers en de omgeving;
 • Adviseren over en toezien op vergunningen, zoals omgevingsvergunning, vergunningverlening en handhaving;
  Onderhouden van contacten met externe partijen, zoals milieudienst, leveranciers;
 • Ontwikkelen van de BHV organisatie en plannen van (ontruimings)oefeningen;
  Het leiden van of deelnemen aan projecten op het gebied van (brand)veiligheid;
 • Het voorbereiden en/of begeleiden van interne en/of externe audits (denk aan ISO 9001, 14001, 45001) en werkplekinspecties.

Wat neem je mee

Als HSEQ Coördinator ben je een uitstekende sparringspartner die beschikt over een safety-first mindset. Je beschikt van nature over een uitstekende balans om bedrijfsrisico's in evenwicht te brengen met kansen. Om dit succesvol te kunnen doen, ben je pro-actief, beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, je bent zelfverzekerd en in staat om in multifunctionele teams te werken. Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur Hogere Veiligheidskunde;
 • Minimaal 5 jaar (relevante) werkervaring in de procestechniek;
 • Kennis van Wet Algemene Bepaling Omgevingsrecht, Bouwbesluit en andere relevante wet- en regelgeving;
 • Ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement (conform ISO 9001, ISO 14001, 45001);
 • Ervaring met RI&E en MOC;
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, in woord en geschrift.

Wat zit er voor jou in

Ondanks de sterke groei kenmerkt N+P Group zich door een informele werkomgeving en een prettige, persoonlijke werksfeer met gedreven collega’s. Ze bieden je een fulltime baan met marktconform salaris en een kans op een vast dienstverband. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Je inzet en de behaalde resultaten worden beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


“het onbegrensde ondernemerschap in deze organisatie zorgt er voor dat je meer kunt bereiken dan je voor mogelijk hield.”

Do you take the step
into our world?

About-Us

Meet the family

About
our company

N+P Group is a family business that operates on an international scale. With a head office in Nieuw Bergen and various (production) locations in both the Netherlands and England, we contribute to a healthier environment together with our employees. Together we ensure that non-recyclable waste is converted into alternative fuels and raw materials. In this way, fossil fuels can be replaced in various industries and CO2 emissions can be reduced. The waste is also given a new function and does not disappear from the cycle.

Apply for this job