Om de groei en verdere transformatie van N+P verder te vorm te geven zijn we op zoek naar een

Non Product Related Buyer

 • 32 - 40 uur p/w
 • Nieuw-Bergen (Limburg)
 • max. 75k P/A

Om de groei en verdere transformatie van ons bedrijf vorm te geven, zijn wij op zoek naar een ervaren, Technisch Inkoper.

 

vacature JOB TITLE

WAT GA JE DOEN?

De belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

Als Indirect Buyer ben je verantwoordelijk voor een soepel verloop van alle operationele gerelateerde processen. Je koopt niet alleen artikelen in om het operationele proces te ondersteunen, maar besteedt ook diensten uit waar nodig. Het algemene doel is het ondersteunen van een voortdurende verbetering van de operationele processen om de kwaliteit te waarborgen en de kosten te verminderen. Concreet betekent dit:

 • Het inkopen van alle items die nodig zijn om de operationele processen van het bedrijf te ondersteunen (de niet-product gerelateerde items). Denk aan artikelen als; gereedschappen, apparatuur, verbruiksartikelen, kantoorbenodigdheden, meubilair, kantinebenodigdheden, etc.
 • Het bepalen van optimale bestelhoeveelheden/bestelpunten, op basis van orderdoorlooptijd, minimum-inkoophoeveelheid, eventuele houdbaarheidsdatums, verwacht- en historisch gebruik, voorraadniveaubeheer, volumegerelateerde kostenreductie bestellingen, enz.
 • Het vinden en selecteren van geschikte leveranciers die kunnen voldoen aan de geldende eisen met betrekking tot technische specificaties, prijs, betalingsvoorwaarden, doorlooptijd, kwaliteit, enz.
 • Het aanspreekpunt zijn voor de leveranciers in verband met de logistieke aspecten van afgekeurde producten en het regelen en afhandelen van reparaties en garantieclaims in geval van afgekeurde en/of slecht functionerende producten.
 • Het aanspreekpunt zijn voor de belanghebbende partijen en ervoor zorgen dat zij op de hoogte worden gehouden van geplaatste bestellingen, ontvangen facturen, binnenkomende/ontvangen artikelen. Dit houdt ook in dat je deelneemt aan periodieke meetings om de verwachte beschikbaarheid van nieuw bestelde items en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor de productieschema's te bespreken.
 • Het contracteren en uitbesteden van diensten zoals onderhoud, reparatie, pendeltransport, periodieke kalibraties, veiligheidscontroles, aanpassingen aan faciliteiten, beveiligingsdiensten, tijdelijk personeel enz.
 • Het contact houden met de betrokken leveranciers om de voortgang van openstaande inkooporders te bewaken en deze waar nodig te bespoedigen.

WAT NEEM JE MEE?

 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
 • Een bachelor- of masterdiploma, in bijvoorbeeld Engineering, Economie of Bedrijfskunde;
 • Bij voorkeur al een paar jaar ervaring op het gebied van inkoop en/of een goede kennis hebben van inkoop-/planningsmethoden, logistieke principes en het gebruik van gerelateerde ERP-systemen;
 • Je bent communicatief vaardig, sterk in onderhandelingen en je weet goede persoonlijke relaties te onderhouden met alle betrokken partijen;

WAT BIEDEN WIJ?

Ondanks de sterke groei zijn wij een familiebedrijf met een informele werkomgeving en een prettige, persoonlijke werksfeer. Met gedreven collega’s streven we samen naar het beste resultaat voor ons bedrijf en voor de werknemers. We bieden je een fulltime baan voor onbepaalde tijd, waarbij je inzet en de behaalde resultaten beloond worden met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling. N+P stimuleert ontwikkeling en persoonlijke groei, er zijn ruime mogelijkheden om deze ontwikkeling en groei te realiseren.

“het onbegrensde ondernemerschap in deze organisatie zorgt er voor dat je meer kunt bereiken dan je voor mogelijk hield.”

Do you take the step
into our world?

About-Us

Meet the family

About
our company

N+P Group is a family business that operates on an international scale. With a head office in Nieuw Bergen and various (production) locations in both the Netherlands and England, we contribute to a healthier environment together with our employees. Together we ensure that non-recyclable waste is converted into alternative fuels and raw materials. In this way, fossil fuels can be replaced in various industries and CO2 emissions can be reduced. The waste is also given a new function and does not disappear from the cycle.

Solliciteer op deze vacature