Ben jij flexibel en stressbestendig? Wil je werken bij een groeiende, internationale organisatie die volop in ontwikkeling is ? Grijp dan je kans en solliciteer bij N+P Rotterdam MRF B.V. in Rotterdam! Wij zijn namelijk op zoek naar diverse

Operators (3 ploegen)

 • fulltime in 3-ploegen
 • Rotterdam
 • Competitief salaris
BTmrt22

Wat ga je doen?

Als operator bij N+P Rotterdam MRF B.V. ben je een belangrijke schakel in het (productie)proces en ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor een optimaal verloop van dit proces. In Rotterdam sorteren wij huishoudelijk PBD (plastic, blik en drankkartons) materiaal met behulp van diverse technieken, zoals NIR en ballistiek.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Besturing van de installatie, voorkomen en verhelpen van storingen
 • Productieprocessen aansturen en daar waar nodig bijsturen vanuit de controlekamer
 • Uitvoeren van inspecties, oplossen van verstoringen, verbeteren van de kwaliteit
 • Samenwerken, veilig werken

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige Operator, die beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en die in nauwe samenwerking met de collega’s in en buiten de ploeg gaat voor een optimaal resultaat. Hierbij moet te allen tijde rekening gehouden worden met de geldende voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

De voornaamste functie-eisen

 • MBO werk- en denkniveau, minimaal Operator B of VAPRO B
 • Aantoonbare ervaring in de procesindustrie is een pre (mag schoolverlater zijn)
 • In het bezit zijn van een heftruck/shovel certificaat en VCA (VOL) of bereid zijn deze te behalen
 • De volgende certificaten zijn een pré : hoogwerker, VOP, BHV
 • Bereid zijn tot het volgen van trainingen en cursussen
 • Bereid tot werken in een 3-ploegendienst

Wat bieden wij

Ondanks de sterke groei zijn wij een familiebedrijf met een informele werkomgeving en een prettige, persoonlijke werksfeer. Met gedreven collega’s streven we samen naar het beste resultaat voor ons bedrijf en voor de werknemers. We bieden je een fulltime baan in 3-ploegendienst, met kans op een vast dienstverband. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Je inzet en de behaalde resultaten worden beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast het salaris (€2.500,00 – €2.800,00 per maand) ontvang je een ploegentoeslag van 13,75%.

Over de organisatie

N+P Group draagt al ruim 25 jaar bij aan een betere, groenere wereld. Dit doen wij door pionier en marktleider te zijn op het gebied van productie en levering van alternatieve grond- en brandstoffen. Op onze productielocaties werken we niet recyclebare afvalstromen op tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen worden vervangen. Onze alternatieve grond- en brandstoffen worden in diverse industriële processen ingezet, wat leidt tot CO₂ reductie.

In Rotterdam staat onze kunststof sorteerinstallatie. Deze geavanceerde installatie kan meer dan 100.000 ton per jaar aan huishoudelijk kunststof afval verwerken.

Onze organisatie is dynamisch en snelgroeiend met vele grote, internationaal opererende multinationals als klant. Ons werkgebied beslaat heel Europa en zelfs daarbuiten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nieuw Bergen, Noord-Limburg. Kijk voor meer informatie op www.np-recycling.nl, www.subcoal-international.com, LinkedIn en Facebook. De volgende filmpjes zijn tevens het bekijken waard.

https://www.youtube.com/watch?v=O7HRq9JOcj0

https://www.youtube.com/watch?v=afLMEmor3so

“het onbegrensde ondernemerschap in deze organisatie zorgt er voor dat je meer kunt bereiken dan je voor mogelijk hield.”

Do you take the step
into our world?

About-Us

Meet the family

About
our company

N+P Group is a family business that operates on an international scale. With a head office in Nieuw Bergen and various (production) locations in both the Netherlands and England, we contribute to a healthier environment together with our employees. Together we ensure that non-recyclable waste is converted into alternative fuels and raw materials. In this way, fossil fuels can be replaced in various industries and CO2 emissions can be reduced. The waste is also given a new function and does not disappear from the cycle.

Solliciteer op deze vacature